Popular Posts

Friday, 15 March 2013

Shocked

It's shocking when u are asked to do something that u unable and CANT do...

for me, i decided to give it a try
and if i still cant
so i really cant

AND, I REALLY CANT...

Tuesday, 12 March 2013

JOB

Last two weeks on 27th March ive been called for an interim teacher post in the school where i did my practicum. i was shocked and blurry because my name just came up for Job interview from SPP at Putrajaya on 6th March. all in the same time. confusing for which and what i should do, where to start whatsoever.

First thing first, i went to JPN for some briefing. and we are told to report duties on first March which i didnt. I've decided to went after my interview with SPP settled. 

Interview have went well (well, at least well for me. for iv-er... i am not pretty sure). im having a panic attack for almost everyday since my name hve been shortlisted for the interview. i even cannot sleep and eat for several times. 

It was a huge crowd at SPP. and i have to wait for 4 hours for my turn to be interviewed. 

i am lucky that my IV group was very active and responsive.and the interviewer said "Saya suka group ini ya. aktif dan responsive. tak ada lah saya mengantuk. jadi kumpulan ini interview habis cepat."

previous 4 group had been interviewed for 1 hour. and our group finished our session for just 30minutes! is that a good thing? :-S

so here's the thing... mula-mula masuk tu ketuk pintu dan beri salam. kalau kenal penemuduga lagi bagus. beri salam Assalamualaikum datuk, datin, cikgu, Tuan, Puan.. dan duduk bila di suruh. perkara pertama yang saya lihat dia memerhatikan wajah kami semua dan pakaian. termasuk lah kasut. mula-mula masuk bilik temuduga 9 tu mmg cuak dan tegang betul. tgn saya even menggeletar dan selawat saja dalam hati banyak-banyak.

1. mulanya kami di suruh memperkenal diri dan apakah pekerjaan yang dilakukan sementara menanti posting. tempat asal pun dia tanya.
2. dia tanya pasal program transformasi negara. she didnt mention program. cuma dia tanya, apakah aspek yang perlu bagi menjadikan negara kita maju dan membangun?
3. Krisis lahad Datu. sapakah menteri yang berasal dari Sabah yg kamu tahu? (kabinet) aku bengong g jawab Bung Mokhtar. erk. but she said its ok at least kamu peka dan ada knowledge
4. beralih kepada guru Cemerlang Geografi Pn. Hamidah. Pertama sekali di tanya tentang krisis lahad Datu berlaku di Felda mana
5. kemudian diberi satu helai kertas proposal untuk mengadakan program luar sekolah membawa pelajar. kami di minta menyenaraikan contoh objektif program yang sangat meyakinkan. Contoh Program ialah Biodiversiti
6. seterusnya kami di tanya bagaimana menulis refleksi PnP.
7. Apakah yg anda tahu tentang landskap utama Lumut?
8. Fenomena yang bakal berlaku pada 21 March. aku g jwb perubahan musim solstis. :-O


gitula sinopsis interview aku. haih. balik2 je aku sakit kepala 3 hari straight